• Logga in

Sök

ADULT LARGE Lamb & Rice 12 kg (1)

  I lager
Artikel nr.: 105544
 • Beskrivning
  Näringsrik kost är den bästa vägen till ett sunt liv, det gäller även för din hund. I naturen  följer hunden sina instinkter för att få i sig näring och hålla sig i toppform. För våra husdjur är det du som ägare som ska se till att menyn är näringsrik och att kosten tilfredsställer ditt djurs behov. Arion Original Adult Large tar hänsyn till hundens matsmältningssystem och storlek. Ingredienserna är noggrant utvalda med näringsinnehåll, smältbarhet och smak i åtanke. Läs mer om Arion här: www.arion-petfood.se

  INGREDIENSER: Ris, lamm , protein från ris, potatis, fett från lamm, ärtor, betmassa, salt, öljäst, raffinerad cellulos, kaliumklorid, fiskolja, F.O.S., M.O.S., citrus frö, rosmarin.

 • Retur
  Reklamationer ska ske senast 2 dagar efter mottagen order.

  Köpta varor kan endast returneras mot att köparen står för returfrakt.

  Eventuellt felaktiga eller trasiga varor kan returneras efter överenskommelse med orderkontoret, uppge den aktuella varans fakturanummer.

  Produkten och produktens förpackning skall vara intakt och utan prismärken.
 • Leverans

  Order mottagen innan kl. 11.00 levereras inom 3-4 arbetsdagar och vi använder oss av PostNord.

  Du kvitterar leveransen, men vid undantagsfall finns möjlighet för att låta fraktbolaget ställa varorna utan kvittering. Detta är dock på eget ansvar, och du som kund accepterar risken för skador och fel.

  Om du ser fraktskador eller annat så är det viktigt att du som kund noterar fraktskadan innan du kvitterar leveransen. Kvitterad leverans innebär att man har tagit emot varorna utan anmärkning.

  Viktigt: Noterar du fraktskador innan du har kvitterat leveransen är det viktigt att du kvitterar med förbehåll samt att fraktbolaget noterar skadorna.

  Varor levereras endast på bottenplan.


 • Dokument

Relaterade produkter

Andra har också köpt

ErbjudandenNyhetUdgået

Tilmeld vores nyhedsbrev